Simetro– JUVES Paris
top of page

Simetro– JUVES Paris


A Simetro kezelés azonnali feltöltő hatást biztosít, valamint akár 2 évig tartó, elnyújtott kollagén stimulációt is beindít.


Mi is a Simetro töltőanyag?


A Simetro-Juves CaHA (kálcium-hydroxiapatit) alapú bőrfiatalító töltőanyag célja a természetes kontúr helyreállítása. Biológiailag teljesen lebomló, biokompatibilis, lassan felszívódó töltőanyag a bőr természetes folyamatának stimulálásával javítja a bőr minőségét és a hatása hosszan fennmarad. Az emberi szervezet jól tolerálja, nem allergizál. A Simetro-Juves töltőanyag magas viszkozitása miatt könnyen kezelhető, a célzott területen marad.


Hogyan történik a kezelés?


Az injekció beadása előtt alapos bőrfertőtlenítést és érzéstelenítést alkalmazunk (érzéstelenítő krém + érzéstelenítő injekció) után a 2 komponensű, CaHA (kálcium-hydroxiapatit) tartalmú gél kitölti a hiányzó térfogatot így azonnal látható a volumenpótlás eredménye. A CaHA mikrogömbök tovább maradnak a bőrben és a kollagén szintézis stimulálásával a bőr folyamatos megújulását eredményezik. Az új kollagénrost-hálózat létrejöttével a bőr fiatalosabb és rugalmasabb lesz. A diszkomfort érzés minimalizálása érdekében kanülös technikával legyezőszerűen vagy apró tűszúrással bólusban kerül a bőr alá a töltőanyag.


Mennyi ideig tart a Simetro töltőanyag hatása?


Az eredmények a beinjektált töltőanyag mennyiségétől, a páciens életkorától és bőrének állapotától függően akár 2 évig is láthatóak.


Mely területek kezelésére alkalmas a Simetro?


-arc, mérsékelt vagy mély ráncainak kitöltésére

-állkapocs kontúrozására

-nyak területének feszesítésére

-kézfej fiatalításra



Hány alkalommal javasolt a kezelés a tartós eredmény eléréséhez?


Az injekciós feltöltések hatása azonnal látható, az eredmény akár 2 évig is eltarthat.


Milyen mellékhatásokkal járhat a kezelés?


Az apró tűszúrások helyén pici bevérzések, bőrpír, enyhe viszketés, szúnyogcsípészerű duzzanat előfordulhat, ezek azonban gyorsan, néhány nap alatt elmúlnak. Allergiás reakció vagy késői szövődmények nem tapasztalhatóak.


Mikor nem alkalmazható a Simetro kezelés?


Aktív bőrbetegség (pl. gyulladt acne, kontakt dermatitis, herpes, fellobbant rosacea), lázas állapotban, terhesség, ill. szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható.


Elérhetőség:

Központ: 6724 Szeged, Párizsi krt. 1–3., I. emelet 1. sz. Telefon: 06-30/616-1830

Email: info@dermiron.hu Facebook: Dermiron


bottom of page