top of page
20210915_165542.jpg

HydraBeauty kezelés

(Bőrminőségjavító kezelés)

Hydra Beauty kezelés

 

A Hydra Beauty professzionális bőrápoló rendszer egy teljeskörű tisztító, arcfiatalító eljárás. Már az első kezelésnél látványos eredményekkel bizonyíthatunk a pácienseinknek.

Mi is a Hydra Beauty kezelés lényege?

Három különböző technológiát integrál a tökéletesen tiszta, ragyogó és fiatalos arcbőr eléréséért.

A kezelést EunSung eredeti Hydra Beauty készülékkel végezzük.

Az AquaClean technológia erőteljes, vákuummal kombinált speciális kezelőfeje nem csupán hámlaszt, de egyidőben hidrodermabráziót és mély rétegű bőrtisztítást is  végez.

 

A forradalmi fejlesztésű kezelőfej körkörös irányban juttatja a tisztító folyadékot a bőrre, bentről kifelé, hogy feloldja a szennyeződéseket, az elhalt hámsejteket, a faggyút és a comedót, a több fokozatban állítható erősségű vákuum ezután tökéletesen eltávolít minden felesleget.

A gyémántfejes mikrodermabráziós kezelőfej speciális kezelőfejei mechanikusan távolítják el az elhalt, illetve a lehámlasztott hámsejteket a bőr felső rétegéről. A vákuum amellett, hogy felszívja az eltávolított keratint, serkenti a terület vérkeringését. 

A multipoláris elektroporációs kezelőfej, amely rendkívül hatékony hatóanyagbeviteli módszer a bőr táplálásáért és megújulásáért felel.

 

A kombinált kezelőfej háromféle LED fényterápiát (vörös, kék és a kettő kombinációja) is tartalmaz. Multipoláris elektroporáció invazív beavatkozás nélkül, mikroáramok segítségével ideiglenes csatornákat nyit a bőrben, amely lehetővé teszi a hatóanyagok behatolását a mélyebb bőrrétegekbe LED fényterápiával ellátva a fényterápia vörös fénye az ATP-termelődés (sejtenergia) fokozásával jótékony hatással van a sejtek regenerációs folyamataira, míg kék fénye az akné kezelések hatékony kiegészítője, egyúttal bőrfertőtlenítő hatású is.

Milyen jótékony hatása van a kezelésnek?

Bőrtisztítás, pórustisztítás, elhalt hámsejtek, comedók és bőrparaziták eltávolítása, vérkeringés fokozása, bőrtextúra javítása, hámlasztó kezelések (mikrodermabrázió), hatóanyagbevitel.

Milyen bőrhibák esetén javasolt Hydra Beauty kezelés elvégzése?

  • Idősödő, kreppelődő bőr (önálló kezelésként, de Vivace tűs rádiofrekvenciás kezeléssel kombinálva)

  • Pigmentfoltos bőr

  • Érdes, durva bőrfelszín 

  • Pattanásos bőr

  • Fakó, élettelen bőr

Minden olyan páciensnek javasolt a kezelés, akik fájdalommentes, de mégis hatékony bőrfelszín kezelésre vágynak.

Milyen lépésekből áll a Hydra Beauty kezelés?

  • 1. lépés: Kíméletes tisztítás: Tejsavval távolítja el kizárólag az elhalt hámsejteket, emiatt a legérzékenyebb bőrökön is biztonsággal alkalmazható

  • 2. lépés: Intenzív T-zóna kezelésSzalicilsavval távolítja el az elhalt hámsejteket, faggyút, comedókat. Nyugtatja az seborrhoeas (lemezesen hámló bőrfelszín) területeket, csökkenti a faggyútermelést.

  • 3. lépés: Hidratálás és tápanyagbevitelAz oldat tápanyagai és hidratáló összetevői mélyen a bőr mélyére jutnak és hosszantartó hidratálást biztosítanak.

  • 4. lépés: A gép tisztítása és fertőtlenítése

A negyedik lépés tökéletesen kitisztítja és fertőtleníti az AquaClean rendszert a kezelés után.

Milyen gyakran javasolt Hydra Beauty kezelés elvégzése?

A tökéletes eredmény elérése érdekében kúraszerű alkalmazás javasolt. 

Általában 2-3 hetente végezzük el a kezelést. 

A kezelések számát és a felhasznált anyagokat egyénre szabottan határozzuk meg.

Milyen évszakban végezhető a kezelés?

Bármely évszakban elvégezhető a kezelés, mivel az alkalmazott savak használatát követően nem alakul ki másodlagos hyperpigmentatio (foltos barnulás).

Amennyiben időpontot szeretne foglalni erre a szolgáltatásunkra, vagy bármilyen kérdése adódna, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén minden hétköznap munkaidőben!

bottom of page