top of page
IMG_7136.jpg

Multiplatform gép kezelések

E-light villanófényes kezelések

 

Hogyan működik az E-light technológia?
IPL (intenzív pulzáló fény) villanófény RF (rádiofrekvencia) együttes alakalmazásával hatékonyan eltávolíthatóak az arc, nyak és dekoltázs területről az értágulatok és a pigmentfoltok.
A magas hőenergia miatt a sűrűn elhelyezkedő kapillaris hálózatban a vér felmelegszik és megalvad, majd hetek alatt felszívódnak és eltűnnek a nemkívánatos erek.
A pigmentfoltokban a hő hatására apró robbanásszerű kisülések keletkeznek, melyek hatására a pigmentek felbomlanak és hetek alatt felszívódnak.
Anti-aging hatása is van a kezelésnek, mivel a nagy erejű villanások és a rádiofrekvencia hatására a kollagénrost mennyisége nő a kötőszövetben.

 

Hány kezelés szükséges?
2-3 kezelést végzünk 6-8 hetente.
 
Milyen utókezelés szükséges?
A kezelés után kifejezett bőrpír, duzzanat, zúzódás és néha apró tűhegyni sebek keletkeznek a bőrfelszínen.
A kezelt terület hűsítése javasolt néhány napig naponta 4x-5x.
Dermazin krémmel javasolt kenni a kezelt területet 1 hétig napi 3x-4x.
TILOS az érkezelések után heparin tartalmú készítmények helyi használata, mert a megalvadt vért az érpályában feloldja és hatástalan lesz a kezelés.
TILOS napozni, szoláziumozni, szaunázni néhány hétig!

Tetoválás eltávolítás

 

A tetoválások nagyon népszerűek, alkalmasak önkifejezésünkre. Azonban előfordulhat, hogy változunk, már nem illik hozzánk a választott motívum vagy nem sikerült jól a tetoválás. Most már a nemkívánatos tetoválások eltávolítására is van biztonságos eljárás, mely hegek és pigmentációs rendellenesség nélkül képes eltűntetni a pigmentszemcséket.
 
Hogyan történik a kezelés?
Orvosi minőségű Nd:YAG lézerrel végezzük a test-, és kozmetikai tetoválások eltávolítását. A tetováló festék színe alapján megfelelő hullámhosszúságú kezelőfej megválasztása után a bőrbe behejezett exogén pigmenteket megkezeljük. A magas energiájú készülékekkel végzett kezelések során, a pigmentekben szelektíven elnyelődik a lézernyaláb és a pigmentek „szétrobbannak”, majd a nyirokutak mentén távoznak a szervezetből a szemcsék.
A kezelés kellemetlen, lokális érzéstelenítő krémet alkalmazunk, hogy a fájdalmat csillapítsuk.
 
Hány kezelés szükséges?
A tetoválás színétől és méretétől függően min. 4-6 kezelés szükséges 6-8 hetente.
Fehér színű festék nem távolítható el Nd:YAG lézerrel.
 
Milyen utókezelés szükséges?
Néhány napig napi 2x-3x kenni kell Dermazin krémmel a kezelt területet. Kerülni kell az izzadással járó tevékenységeket és a napozást.

Carbon peel kezelés

(azonnali ragyogó bőrfelszín)

 

Hogyan történik a kezelés?
Orvosi minősítésű Q-kapcsolt Nd:YAG lézeres bőr rejuvenációs technológiát alkalmazunk a kezelés során. A nagy energiájú lézerrel gyulladáscsökkentő széntartalmú krém fekete szemcséit „szétrobbantjuk” a bőrfelszínen. Az így eltávolított szénszemcse leradírozza a bőrfelszínt, eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket. Kíméletesen és biztonságosan, fájdalommentesen csökkenti a pórusok méretét és megfrissíti a bőrfelszínt.
Milyen hatása van a kezelésnek?
  • csökkenti a faggyútermelést
  • összehúzza a tág pórusokat
  • elpusztítja a pattanásokat okozozó baktériumokat
  • javul a vérkeringés, feszesedik a bőr
  • felszíni hámlasztás
Milyen gyakran kell ismételni a kezelést?
4-5 kezelés szükséges 2-3 hetente
Milyen utókezelés szükséges?
Nappalra fényvédőt tartalmazó arckrémet javasolt használni. Nincs külsérelmi nyom, ezért sminkelni már a kezelés napján lehet.
Milyen kezeléssel kombinálható a carbon peel kezelés?
A szénszemcsék szétrobbantását követően a finoman lehámlasztott bőr kollgén termelés stimulálását fokozhatjuk erős rádiofrekvenciás kezeléssel.
A kombinált kezelést Deep Lift kezelésnek hívjuk. Teljesen fájdalommentes, azonban nagyon látványos feszesedést tudunk elérni 3-4 kezelés után.

Amennyiben időpontot szeretne foglalni erre a szolgáltatásunkra, vagy bármilyen kérdése adódna, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén minden hétköznap munkaidőben!

bottom of page