top of page
20210915_165756.jpg

Vivace

(tűs rádiófrekvenciás kezelés)

VIVACE frakcionális-mikrotűs rádiofrekvenciás kezelés


A VIVACE, egy gyakorlatilag fájdalommentes, felépülési időt nem igénylő esztétikai beavatkozás. Nemcsak anti-aging kezelésekre, hanem pigmentfoltos és acnes heges arcbőrű páciensek kezelésére alkalmas módszer. 

Mi is a VIVACE technológia?


A VIVACE egy Multi Micro tűs RF berendezés, amely az emberi test majdnem minden bőrfelületén használható, minden bőrtípushoz alkalmas berendezés. 

A kezelés során használt frekvencia, a tűk mélysége, a rádiófrekvencia időtartama, a LED fény színe, és az intenzitás személyre szabható, így különböző adottságú pácienseknél is hatékonyan alkalmazható. A szigetelt mikrotűknek köszönhetően a bőrfelszín sérülése minimális, a mélyebb rétegekben kifejtett hatás viszont annál intenzívebb. A szigetelt fejet elsősorban a bőrfiatalításnál használjuk, a szigeteletlen tűket akkor alkalmazzuk, ha nagyobb bőrsérülést szeretnénk elérni: aknés hegek kezelésére, tág pórusok összehúzására.


A berendezés hatásosságát az orvosi CE mellett a világon a legszigorúbb FDA-minősítés is igazolja!

Hogyan fejti ki a hatását a VIVACE készülék?


CIT (collagen indukciós terápia) a mikro tűk segítségével:
A dermisben (a bőr középső rétege) a steril, aranybevonatú mikrotűk behatolása nyomán számtalan mikroszkópikus méretű csatorna jön létre, amelyek stimulálják az új kollagén termelődés természetes folyamatát. Ezeken a csatornákon keresztül továbbá lényegesen hatékonyabban juttathatók be a bőr megújítását segítő hatóanyagok. A kezelés hatására a bőr frissebb és fiatalosabb megjelenésűvé válik.


WHM (sebgyógyulási folyamat):


A mikrotűkön keresztül intenzív rádiófrekvenciás energiát juttatunk el a dermis mély rétegeibe. Ennek eredményeképp egy azonnali feszesítő hatás jön létre a hő hatására megrövidülő kollagén rostok reakciójaként. A hosszútávú kollagén-indukciós hatás 2-4 hónap alatt jön létre, amely hosszú távon, tartósan megmarad.


A seb összehúzódásnak és a kollagén remodellingnek köszönhetően a bőr sokkal rugalmasabb, fiatalosabb és ránctalanabb lesz.
Az RF energia szabályozza továbbá a faggyútermelődést, ami jelentősen javítja az aknés bőr állapotát.


Vörös és kék színű LED:


A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagén termelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és bőrtextúrát. A kék LED fény a Propionibacterium acnes-re hatva javítja az aknés bőr állapotát. 


Hogyan történik a VIVACE kezelés?


Bőrfertőtlenítést követően helyi érzéstelenítő krémmel kenjük be a kezelendő területet, a hatóidő után letisztítjuk a bőrfelszínt és kiválasztjuk a megfelelő tű típust tartalmazó tip-et és beállítjuk a tű hosszát, majd elvégezzük a kezelést 30-60 perc alatt. Az apró tűszúrások nyomán minimális bőrpír és felszíni érdesség alakul ki. A mikrotűs RF kezelést követően speciális szérumokkal, valamint nyugtató maszkkal kezeljük a bőrfelszínt.

Mikor látható a kezelés eredménye?


Már az első kezelés után azonnal látványos eredmények tapasztalhatók, és hatása tartósan megmarad. A tartós eredményhez 3 kezelést javasolunk, 4 hetente ismétléssel. Fenntartó kezelés 6-12 hónap múlva elvégezhető, az év egészében, akár a nyári hónapokban is alkalmazható.

Mennyi ideig tart a regeneráció?


A kezelés minimális fájdalommal jár, és a páciens kezelés után azonnal visszatérhet a mindennapi tevékenységeihez. A teljes gyógyulás mindössze pár napot vesz igénybe. 

Mely problémák kezelésére alkalmas a készülék?

  • ránccsökkentés

  • bőrfiatalítás

  • face lifting

  • akne, aknés hegek

  • tág pórusok

  • pókvénák, azaz hajszálerek roncsolása

  • striák, nyúlási csíkok finomítása

  • műtéti hegek halványítása, finomítása

  • bőrfeszesítés

Amennyiben időpontot szeretne foglalni erre a szolgáltatásunkra, vagy bármilyen kérdése adódna, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén minden hétköznap munkaidőben!

bottom of page