top of page
BioNutriLift.jpg

BioNutriLift

(kombinált bőrrevitalizálás)

BioNutriLift kezelés

 

A hibátlan megjelenésű, egészséges bőr mára már elvárás lett az orvos-esztétikában. Ma már nem elég a ráncokat feltölteni, az elveszett volument pótolni, az is elvárás, hogy a bőr újra feszes és ragyogó legyen. Ennek elérésére számos módszer létezik.

Az egyik legújabb bőrfiatalító eljárás a francia Filorga cég által kidolgozott Bio Nutri Lift eljárás. 

Mi is a Bio Nutri Lift kezelés?

A kezelés során az Art Filler Fine Lines     hialuronsavat keverjük össze a hialuronsavat, valamint polirevitalizációs anyagokat tartalmazó NCTF 135HA oldattal,  így egy kezeléssel ránctalanító és bőrfiatalító hatást tudunk elérni.
 

Az Art Filler Fine Lines felel az arc bőrének megemeléséért. Kevés keresztkötést tartalmazó hialuronsavat (20 mg/ml) és Lidocaint tarlamazó töltőanyag. Kitölti a ráncokat, barázdákat és visszaállítja a bőr volumenét. Önállóan is alkalmazható töltőanyag, melyet a dermis felső rétegébe kell injektálni. Főként az ajak és szemkörüli felszínes, finom ráncokat lehet kezelni.

Az NCTF 135HA elsődleges hatása a biostimuláció. Ez a polirevitalizációs oldat a szabad, keresztkötéseket nem tartalmazó hialuronsav (5 mg/ml) mellet 47 összetevőt (vitaminok, ásványi anyagok, nukleinsavak, aminosav) tartalmaz.

 

Ezeket apró tűszúrásokkal, nanosoft tű vagy mesoterápiás tű segítségével az epidermis alsó, vagy a dermis felső rétegébe fecskendezve a fakó, kreppelődő bőrfelszín simulását, valamint erős kollagénképző hatást indít be.
 

Hogyan történik a Bio Nutri Lift kezelés?

  • A bőrfelületet a kezelés előtt megtisztítjuk, a fő szúráspontokhoz (orcánként 2-2 pont) érzéstelenítő oldatot infiltrálunk. 

  • A 2 komponenst egyenletesen összekeverjük, majd tompa végű kanül segítségével 2 -2 szúráspontból legyezőszerűen juttatunk be a bőr alá. 

 

A befecskendezett hialuronsavegyrészt vizet köt meg és megduzzadva feszesíti és megemeli a bőrt, másfelől pedig a befecskendezés irányvektorai mentén szöveti regeneratív folyamatok indulnak be, ami hatására nő a bőr feszességét adó kollagén mennyisége, amely lifting hatást eredményez.

Mely testrészeken alkalmazható a Bio Nutri Lift kezelés?

A kezelés elvégezhet az arcon, nyakon, dekoltázson, kézfejeken, illetve minden olyan bőrfelületen, ahol az öregedés zavaró jeleit szeretnénk enyhíteni.

 

Fájdalmas-e a Bio Nutri Lift kezelés?

A kezelés nem jár kifejezett fájdalommal, hiszen alkalmazunk érzéstelenítő oldatot. Bevérzés, látható külsérelmi nyom nincs. 

 

Mennyi ideig tart a kezelés?

Kb. 45 perc a kezelési idő.

 

Mikor látható a Bio Nutri Lift kezelés hatása?

Azonnal. A bőrmegemelő lifting és feszesítő hatás azonnal látható, azonban a kezelést követő 4-6 hét alatt tovább javul a bőr minősége.

 

Mennyi kezelés javasolt?

Már egy kezelés hatására is jelentős javulást tapasztalunk, a bőr élettelivé válik, tónusa fokozódik és minősége is javul. Az optimális hatás elérése érdekében javasolt a kezelés megismétlése 2-3 hónappal az első után. A teljes revitalizációs protokoll szerint, a második kezelést követően 1 hónappal 2-3 alkalommal, szimpla NCTF 135HA revitalizációs oldattal történő kezelést érdemes elvégezni 2 hét időközökkel.

Amennyiben időpontot szeretne foglalni erre a szolgáltatásunkra, vagy bármilyen kérdése adódna, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén minden hétköznap munkaidőben!

bottom of page