top of page
RRS HA Long Lasting.jpg

RRS HA Long Lasting

(7-pontos minilifting kezelés)

RRS HA Long Lasting 7-pontos minilifting kezelés

 

 

Az RRS HA Long Lasting az új generációs bio-remodelláló esztétikai kezelések családjába tartozik.

 

Mit kell tudni még az RRS HA Long Lasting-ról?

R – Repairs      R – Refills      S – Stimulates      HA – Hyaluronic Acid      Long      Lasting

Ahogy a termék neve mutatja, olyan magas koncentrációjú speciális technológiával előállított keresztkötött hialuronsavat tartalmaz, amelynek remodelláló, revitalizáló és stimuláló hatása van. Feltölti a ráncokat, elindul a kötőszövet újjáépülése, a rugalmas rost termelő sejtek működése, rosttermelése fokozódik. A bőr hidratáltabb, feszesebb, kontúrosabb lesz, a megereszkedett területek megemelkednek (lifting hatás). A természetes hialuronsavat aminosavakkal és antioxidánsokkal kombinálják, amelyek elnyújtják és potencírozzák annak hatását, késleltetik lebontását. Együttes hatásukra válik az arc teltebbé, üdébbé és fiatalossá.   

Hogyan történik az RRS HA Long Lasting kezelés?

Az RRS HA Long Lasting-ot az alaposan lefertőtlenített arc mindkét oldalán meghatározott 7 bio-esztétikai pontjába kell injektálni, a bőr középső rétegébe. Az eljárást 7 pontos minilifting-nek is szokás nevezni. A bio-esztétikai pontok meghatározása részben az arcformájához igazítható, illetve az RRS hialauronsav akár több pontban is elosztható. A két arcfél középső részére összesen 3 ml  kerül elosztásra, amely 21 mg hyaluronsavat és 15 aminosavat jelent.

 

Mennyi ideig tart a kezelés?

Alig 20 perces beavatkozást jelent a páciens számára. A kezelés után azonnal vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez, azonban az erőteljes mozgás, sport, szauna, szolárium kerülése ajánlott 4-5 napig. A beavatkozás után 12 órával a kezelt terület sminkelhető. A fényvédelem ebben az esetben is fontos!

 

Milyen gyakran kell ismételni a kezelést az RRS HA Long Lasting-al?

A bőr állapotától függően 1-2 kezelés javasolt, 4-6 hét különbséggel. Az eredmények megőrzése céljából évente javasolt a kezelés megismétlése, de az ajánlott gyakoriság függ az életkortól, bőrtípustól, az életviteltől. Akár 2 évig is tarthat az 1. kezelés hatása.

 

Fájdalmas-e a beavatkozás és van-e mellékhatása?

A kezelés nem fájdalmas, inkább kis kellemetlenséget érez a páciens. Nagyon vékony tűvel történik az injektálás, ezt az apró szúrást lehet érezni, illetve az anyag beadása miatt kis feszítő érzést, amely gyorsan elmúlik. Az injekciós kezelést követően előfordulhat enyhe duzzanat, véraláfutás, amelyek pár napon belül eltűnnek. A véraláfutások megjelenésének kockázata csökkenthető, ha az injekciózás előtt 3-4 napig a nem veszünk be C-vitamint, vérhígítókat, pl. aszpirint, nem-szteroid gyulladáscsökkentőket, pl. Ibuprofent, halolajat, multivitamint, E-vitamint.  

 

Mi a hatása az RRS HA Long Lasting-nak?

Az RRS HA Long Lasting különbözik a hagyományos töltőanyagoktól, hatása összetettebb. Mélyebben hidratál és hosszabban fejti ki hatását, mint az eddigi töltőanyagok. Volumenizálja az arcot, újra struktúrálja a bőrt, javítja rugalmasságát és feszességét, erőteljesen hidratál és kitölti a felületesebb ráncokat. Az arc kontúrosabb és fiatalosabb lesz, középső része a lifting hatásnak köszönhetően megemelkedik.

 

Kinek ajánlott az alkalmazása?

Nemtől és kortól függetlenül alkalmazható a kezelés. Azoknak a pácienseknek, akiknek még nincsenek mély ráncaik, vagy azok már előzőleg hagyományos töltőanyaggal feltöltésre kerültek és ezt a hatást szeretnék fokozni, hogy az egész arcukon javuljon a bőrük minősége. Különösen javasolt rendszeresen alkalmazni a rendszeresen szoláriumozóknak, a sokat napozók, a dohányosoknak, és mindazoknak, akiknek a bőre fokozottabb igénybevételnek van kitéve (kevés alvás, kint végzett munka, kevés folyadékbevitel stb.).

 

Kombinálható-e más kezeléssel az RRS HA Long Lasting?

Ez a beavatkozás jól kombinálható sok egyéb esztétikai kezeléssel, betartva az eljárások megfelelő sorrendjét és a közöttük ajánlott időt. Kitűnő kiegészítője a mikrotűs radiofrekvenciás VIVACE kezelésnek. Gyorsítja és fokozza a hatásukat a beadott revitalizációs-remodelláló-stimuláló anyagoknak és az erőteljes hidratálásnak köszönhetően.

Amennyiben időpontot szeretne foglalni erre a szolgáltatásunkra, vagy bármilyen kérdése adódna, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén minden hétköznap munkaidőben!

bottom of page