top of page
Prophilo.jpg

Profhilo

(bőrfelszín struktúrajavítás)

Profhilo – Bio Remodeling

 

 

A Profhilo nem csupán egy töltőanyag, a bőrt alapjaiban változtatja meg, ezáltal az feszesebb és rugalmasabb lesz, finoman volumenizál, lifting hatása van, tömöríti a bőrt.

 

Mi is az Profhilo?

Az IBSA szabadalmaztatott NAHYCO technológiájával kifejlesztett Profhilo az egyik legmagasabb hialuronsav koncentrációval hosszan tartó hatékonyságot biztosít, hozzáadott térhálósító vegyi anyagok (butándiol-diglicidil-éter) nélkül.  Az ULTRATISZTA hialuronsav megfelel az európai és az FDA előírásoknak. 

Jelenleg a Profhilo az egyik legmagasabb hialuronsav koncentrátumú (64mg) termék a piacon, ami nem csak hidratálja és feltölti a bőrt, de át is alakítja az öregedő és megereszkedő szöveteket. Alacsony és nagy molekulatömegű hialuronsavat egy steril, gyárilag előretöltött fecskendőből injektáljuk a bőr alá, ezáltal mélyebben hidratál, hosszabb távon és lassabban fejti ki hatását. 

Stabilizáló készítményként 28 napig marad a bőrben, ez idő alatt történik meg a 4 fajta kollagén és az elasztin stimulálása a hialuronsav lassú felszabadulása miatt. 

 

A kezelés a test bármely területén elvégezhető, de a leggyakoribb az arc, a nyak a dekoltázs és a kézfej kezelése. A Profhilot az egyik legbiztonságosabb készítménynek nyilvánították az injektálható hialuronsavak között. 
 

Miért is hatékony a BAP (bio-esztétikai pontok) szúrási technika?

 A BAP módszer során az arcon oldalanként 5-5, nyak esetében sávszerűen,  összesen 10 db meghatározott pontban egyenletesen fecskendezzük be a Prophilo-t.

Ezek a pontok olyan anatómiai struktúrával rendelkeznek, hogy az ide beadott hialuronsavas töltőanyag folyamatosan a bőr alatt diffundálva az arc szinte teljes felületén szétterjed. Ennek eredményeként kevesebb fecskendővel, szúrással és ezáltal kevesebb kellemetlenséggel lehet maximális eredményt elérni. 

Hogyan történik a kezelés?

A bőr mélyebb rétegébe injektáljuk a hialuronsavat, 2 kezelés szükséges 4-6 hét elteltével ismételhető a kezelés. Érettebb bőr esetében több kezelésből is állhat 1 kúra. 

Mennyi időt vesz igénybe a kezelés?

A kezelés csupán pár percet vesz igénybe, így gyorsan, akár ebédidőben is elvégezhető. Bevérzés nincs és csak minimális kellemetlenséggel jár, injektálás során minimális feszítő érzést éreznek a páciensek.

A Profhilo egy innováció, egy új injekciós kezelés, nem csupán feltölti a bőrt, hanem javítja, átstrukturálja, ugyanakkor a bőr természetes gyógyulását is elősegíti, ezáltal az könnyen visszanyerheti fiatalságát néhány hónap alatt.  

BIOKOMPATIBILIS: Beépül a szövetbe, ahol helyreállítja a bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav szintjét.

HATÉKONY: A klinikai adatok igazolják a bőr textúrájának, rugalmasságának és hidratáltságának javulását, az azonnali feszesítő hatás mellett.

NEM-INVAZÍV: A speciálisan kifejlesztett injektálási technika csökkenti a fájdalmat, a felépülési időt és a kezelések számát, így tökéletes ebédidős beavatkozás.

Amennyiben időpontot szeretne foglalni erre a szolgáltatásunkra, vagy bármilyen kérdése adódna, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén minden hétköznap munkaidőben!

bottom of page