top of page
Prophilo.jpg

HArmonyCa

(bőrfelszín struktúrajavítás)

HArmonyCa kezelés

 

 

A HArmonyCa a világ első hibrid töltőanyaga, amely hialuronsavat (HA) és kalcium-hidroxiapatit szemcséket (CaHa) tartalmaz. A két töltőanyag együttes hatásának köszönhetően azonnal feszesíti a bőrt, javítja a ráncok megjelenését, valamint hosszútávon fokozza a bőrben lévő fibroblast sejtek kollagéntermelését, újra strukturálja a kötőszöveti állományt.

 

Hogyan történik a kezelés?

Bőrfertőtlenítést és Lidocainos érzéstelenítést követően kanül segítségével a járomív, fül előtti terület és állkapocsív területére legyezőalakban bejuttatjuk a hibrid töltőanyagot.

A HA azonnali emelő hatást gyakorol a szövetekre, kisimítja a ráncokat, feszesíti a megereszkedett bőrt. A CaHa szemcsék hosszútávon fokozzák a bőr kollagéntermelését, ezáltal fenntartva a feszességet, a lifting hatást, az eredményt.

Kinek ajánljuk a kezelést?

  • leginkább 40 éves kor felett

  • megereszkedett bőr esetén

  • a kezelendő területen már legalább 3-6 hónapja nem történt injekciós volumenpótló kezelés

Melyek a kezelhető területek?

  • az arc oldalsó részei, a fülek előtti területek

  • áll, állív

Mennyi töltőanyag szükséges a látványos eredmény eléréséhez?                               

Oldalanként 1-1 db előretöltött fecskendő szükséges. 1 db fecskendő 1,25 ml hibrid, fehér színű töltőanyagot tartalmaz (1ml HA, 0,25 ml CaHa).

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés hossza egyénenként változó, mivel az arckarakter alapján pontos kezelési terv elkészítése szükséges. A kezelés átlagosan 40 percet vesz igénybe.

Mikor látható a kezelés hatása és mennyi ideig tart az eredmény?

A kezelést követően azonnal megfigyelhető a face lifting hatás, de a látványosabb eredményt a fokozott kollagéntermelés fogja biztosítani, melyet 2-3 hónappal a kezelés után figyelhetünk meg. Ekkor az arc üdébb, kipihentebbnek tűnik, és az arc kontúrosabbá válik.

A kezelés hatása 2-2,5 évig tart.

Milyen mellékhatások figyelhetőek meg a kezelés után?

Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a HArmonyCa alacsony mellékhatás profillal rendelkező anyag. 24-48 óráig tartó enyhe bőrpírra, duzzanatra, a kezelt terület érzékenységére lehet számítani. Ritkán előfordulhat bevérzés. Csomósodás és allergiás reakció kialakulása ritka. A regeneráció gyorsítható jégzselé és heparin tartalmú készítmények helyi alkalmazásával.

Amennyiben időpontot szeretne foglalni erre a szolgáltatásunkra, vagy bármilyen kérdése adódna, kérjük keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén minden hétköznap munkaidőben!

bottom of page