Végre Szegeden is egy helyen érhető el orvosi esztétikai arc- és testkezelés!
top of page

Végre Szegeden is egy helyen érhető el orvosi esztétikai arc- és testkezelés!



Narancsbőrkezelés, zsírégetés, alakformálás, arcfeszesítés, tartós szőrtelenítés, bőrfiatalítás – csak néhány azon hiánypótló kezelések közül, amelyekért eddig Pestre volt kénytelen utazni a szépülni vágyó páciens. Mostantól a szegedi DermIron Bőrgyógyászati és Orvos-Esztétikai Központban is elérhető minden olyan esztétikai szolgáltatás, amely megfelel a modern kor embere számára.


Még csak néhány hete nyitotta meg kapuit a Párizsi körút 1–3. szám alatt a DermIron Bőrgyógyászati és Orvos-Esztétikai Központ, máris öt, vadonatúj orvosi minősítéssel rendelkező, modern gép segíti a szépülésre, fiatalodásra, magabiztosságra vágyó hölgyeket és urakat, sőt, a fiatalokat is. Olyan esztétikai szolgáltatások érhetőek el a korszerű magánrendelőben, amely még a hazai nagyvárosokban is csak ritkán.

Egy helyen kaphat magas színvonalú arc- és testkezelést, és bátran letagadhat jó pár évet a korából!

Korszerű szépülés

A PowerShape2 gép narancsbőrkezelő, alakformáló, zsírégető, arcfeszesítő funkciókkal bír. Ez az egyik legszélesebb palettával bíró eszköz, nem csoda, ha óriási rá a kereslet a páciensek körében.

A nyirokmasszázsgép a zsírégetést követően hasznos az elbontott anyagok elvezetésében.

A diódalézeres, tartós szőrtelenítésre alkalmas készülék már 4 kezelés után tartós eredményt hoz. Itt nincs szükség 3–4 milliméteres szőrrel érkezni, akár kétnapos borotvált felülettel is alkalmazható, télen-nyáron. Égési komplikáció nincs.

A bőrfelszín minőségét javítja a HidraBeauty készülék: a hámlasztás, mosás, csiszolás hármasa igazi bőrfiatalító funkcióval bír.

Sokan keresik a tűs, rádiófrekvenciás Vivace gépet, amely az arcfeszesítést, a pattanásos bőr kezelését, a régi hegek eltüntetését, a striák elhalványítását garantálja némi gyógyulási, regenerálódási idővel.




Botox, ajakfeltöltés, és még mennyi minden!

De ez még nem minden! A hidratáló, térfogatnövelő, formázó funkciójú hialuronsav-töltés mellett kérhető a népszerű botoxkezelés, amely a ránctalanítást, a fokozott verejtékezés megszüntetését eredményezi. A Gold Stamp kezelés során a speciális hidratáló, bőrfiatalító szérum botulinum toxinnal (BOTOX) kombinálva fejti ki hatását: tű segítségével kerül a bőrfeszesítő koktélszérum a bőr hámrétegébe. A bioszálas arcfeszesítés és -formálás nem csak a nők kedvence: a hagyományos botoxkezelés mellett sok férfi jelentkezik be a „szálazásra”, amely gyors eredményként fiatalítja meg az urak arcát is. Sőt, nem csak az arcra használható! A kényes területek, mint például a nyak, a dekoltázs, az állív is megszépül általa. A fiatalok ajakfeltöltés, botox, illetve pattanásos bőr miatt igénylik az esztétikai kezeléseket.

Valamennyi kezelés tartós, 2–2,5 évre szóló eredményt jelentenek. Az alkalmazott töltőanyagok tartós kollagéntermelést indukálnak. Még akkor is jobb lesz a bőr tónusa, ha a kezelések hatása már elmúlt.



Bőrgyógyászat is

A DermIron Bőrgyógyászati és Orvos-Esztétikai Központot nem csak a magas színvonalú esztétikai szolgáltatásai miatt keresheti fel. Anyajegy-ellenőrzés és -eltávolítás, szemölcs leszedése, fibrómák, alap-bőrgyógyászati problémák – mint például kiütések, ekcéma – kezelése is hozzátartozik dr. Vas Krisztina bőrgyógyász szakorvos és kozmetológus tevékenységeihez. A 2010-ben diplomázott, 2017-ben szakvizsgázott doktornő a kisteleki járóbeteg-ellátásban is részt vesz, miközben PhD fokozata megszerzésén jelenleg is dolgozik.

Mint mondja, tévhit, hogy ezek az esztétikai szolgáltatások a későbbiek során ártanának a bőrnek és korai öregedést idéznének elő. Inkább a megelőzést szolgálják, ugyanis a bőr állaga a kezeléseknek hála sokkal tovább tartható jó szinten. Az ápolt, gondozott megjelenés pedig a mai világban elvárás. Dr. Vas Krisztina nem az irreális beavatkozások híve. Az első esztétikai konzultáció során felméri, javasolható-e a páciens által kiválasztott kezelés, vagy egészen más lenne számára az ideális, esztétikus.



Folyamatos akciók

A magánrendelő honlapján, illetve telefonon jelentkezhet be a kezelésekre. A nyitvatartás figyelembe veszi az egyedi igényeket, így hosszas várakozás nélkül kerülhet sorra.

A DermIron állandó akciókkal, bérlettel, hűségkedvezmény bevezetésével igyekszik szélesebb körben elérhetővé tenni szolgáltatásait. Sőt, ajándékutalvány is elérhető!

Óvatosan a kóklerekkel!

Nem éri meg kockáztatni az egészséget és a szépséget olyan, bárki számára könnyen beszerezhető gépekkel, amelyek nem orvosi készülékek. Egyben veszélyes és felelőtlen vállalkozás nem szakemberként ajakfeltöltést, botoxkezelést végezni – hívja fel a figyelmet dr. Vas Krisztina szakorvos. Szépülni, fiatalodni ma már az egészség megőrzése mellett is lehetséges, azonban ehhez ajánlott a magas színvonalú orvosi ellátás is.


Elérhetőség:

Központ: 6724 Szeged, Párizsi krt. 1–3., I. emelet 1. sz. Telefon: 06-30/616-1830

Email: info@dermiron.hu Facebook: Dermiron




bottom of page